ATP Media komt met een nieuwe, multi-platform versie van TennisTV in 2017

ATP Media heeft aangekondigd dat zij haar eigen streamingdienst voor het volgen van videoverslag van de ATP en WTA Tour in een nieuw jasje gaat steken. De dienst, die sinds 2006 bestaat en in 2009 werd omgedoopt tot ‘TennisTV.com’ wil daarmee zich blijven ontwikkelen in de verdergaande digitalisering van sport(beleving). De focus ligt daarbij op het aanbieden van videoverslag op meerdere platforms. Zo zullen de beelden vanaf 2017 in ieder geval te zien zijn via Apple TV, Roku, Amazon Fire en Chromecast. Dit is de officiële aankondiging.

Onze redactie heeft contact opgenomen met ATP Media voor meer informatie. Zodra wij hier reactie op hebben, plaatsen we dit bij deze blogpost.

Auteur
Gepubliceerd
11 maanden geleden
Categoriën
MediaPro Tour
Reacties
Geen reacties
Geschreven door Bob
Bob, 27 jaar jong, is een onbetwiste tennisfan. Vanaf zijn 6e levensjaar is hij op de tennisbaan te vinden van tennisclub Schoorl; door velen bestempeld als het "mooiste park van Nederland", vlak aan de voet van de Schoorlse duinen. Hoewel nooit een echt talent geweest, heeft hij even meegetraind op de banen van Heerhugowaard. Na zijn middelbare school besloot hij naar Spanje te reizen om zijn tennisidool Juan Carlos Ferrero te ontmoeten en dat lukte. Hij mocht van coach Antonio Cascales meetrainen met de talenten en kon van dichtbij meemaken wat er voor nodig is om ontwikkeld te worden voor internationaal toptennis. Eenmaal terug in Nederland startte Bob met een jeugdvriend het (mini)bedrijf Racketbespanners, wat onlangs een reboot heeft gekregen via het online platform tennisracket-bespannen.nl. In Bob's boekenkast staan boeken van onder andere Stanley Franker, Nick Bolletieri en Chris Levitt. Hij is eeuwig dankbaar voor de kaarten die zijn ouders regelde voor de Roland Garros finale van 2005, waar Rafael Nadal zijn eerste Grand Slam veroverde. Bob werkt bij Decathlon Nederland als Afdelingsmanager en is daar lid van de Sport Export Group Artengo/Tennis. Via ilovetennis.nl wil Bob graag bijdragen aan het voeren van een discussie op niveau over wat er voor nodig is om het Nederlandse (top)tennis op een hoger niveau te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *